Nejnovější recenze ze sekce Outdoorové vařiče
- Barva
- Váha
- Kvalita zpracování
Přestože jsem již dopředu vařič kupoval s tím, že jde o levnější provedení, oproti "značkovému ", tak mě ani
za výrazně nižší cenu, nepřesvědčil. Kovová část vařiče už po vybalení prozrazovala, že bude velmi náchylná ke korozi. V ceně také není ani stojánek pod kartuši, ani nástavec hořáku pro klasickou nádobu na vaření.
Dobrý pomocník na rybách
- Velikost tak akorát na cestování
Půl litru vody uvařeno na mírný plamen za 4,5 minuty.
Při větším plamenu celkem hlučný, ale venku se to ztratí.
Součástí balení by mohla být náplň.
- Dobrá cena
Pěkně zpracovaný výrobek . Sám o sobě skladný. Jen je s sebou potřeba tahat lahvičku s lihem .
Ešus vody na kávu ohřeje docela rychle .
- Skvěle vymyšlené i na míru zrealizované díky 3D tisku
- Lehké, skladné
- Rychle uvaří 0,6 litru v konvičce
- Dusítko je fajn doplněk
- Pozor na těsnění ve víčku, brzy jsem jej ztratil.
- Těsnění by mohlo být v nabídce k dokoupení. Obtížně se shání.
Malý robustní vařič do kapsy, který má velký výkon. Je to příjemná kratochvíle na něm vařit kafe na pikniku.
- Plynový láhev nemuže připojit se
- Rychlé uvaření vody
- Plynulá regulace plamene (nesouhlasím s předchozími recenzemi, že je pouze skoková)
- Nástavec pro možnost vařit na pánvičce, či v ešusu (zatím ale nevyzkoušeno)
- Kartuše Jetboil 230g se dovnitř dohromady s ostatními věcmi spíše nevejde. Je pak potřeba to zmáčknout silou dolů, aby šlo zaháknout záchytné lanko.
Zatím jsem zkoušel pouze jedno uvaření 1l vody. Velká spokojenost jak s rychlostí ohřevu, tak s regulací plamene. Doporučuji
- Malý a lehký
- Plní, co má
Malý, lehký, rychle vaří, v kombinaci s přepravním obalem včetně nádobky na líh nemá chybu !
- Opravdu malý, ale šikovný a v praktickém pevném pouzdře na zip. Jednoduše připravený k použití, voda se vaří během chvilky.
V batohu zabere minimum místa. V podstatě o něm ani nevíte. Vyzkoušeno v přírodě zatím jen na uvaření vody na zalití kávy, která byla během chvilky připravena. Za mě spokojenost.
Oheň hoří i ve větru
Malý a skladný vařič
ideální na jednodenní výlety
- Vychytaná technologie
- Funguje i bez přímého slunečního světla a dokonce i v noci při napájení z 12V akumulátoru
- Minimální nároky na energii, vaření v termosce
- Né úplně přesné díly - hůř se zavírá, ale je to spíše detail, drobnost
- Chybí údaj o vstupním proudu topného tělesa přímo na vstupní zásuvce, musí se hledat složitě v manuálu.
Výrobek splňuje moje očekávání a i když je cenově poměrně drahý, tak funguje výborně. I na menším slunci se dá denně připravit i několik jídel. Vyzkoušeny tři tepelné procesy denně a nejspíš by zvládl i 4 - teď konec dubna. Dobrá by byla přenosná taška, cestovní balení s polstrováním.
- MALÝ VÝKONNÝ VAŘIČ
Stabilní, pevná konstrukce. Unese snadno i velky, těžký hrnec. Vřele doporučuji
Dobrý jednoduchý lehký vařič. Oceňuji el. jiskru.
Vařič vypadá za tu cenu pěkně, chystám se jej vyzkoušet.
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »