Nejnovější recenze ze sekce Outdoorové vařiče
- Velmi skladný
- Vaří normálně rychle
- Nemá piezo zapalování, ale s tím jsem počítal.
Velmi malý a lehký vařič, nezabírá téměř žádné místo a má fajn obal. Použil jsem zatím pro jedno putování přes hory a slouží dobře. Za danou cenu není nic lehčího.
- Ta rychlost uvaření vody (dokonce i za větru) je neuveřitelná :)
- Nízká hmotnost
- Sbalitelnost
- Víčko
- Trojnožka
- nejlepší hořák na trhu
Yate Camping K620
Registrovaný uživatel
Přidáno: 2. července 2023
(naposledy upraveno 2. července 2023)
Zakoupeno v 4camping
Snadné a výhodné použití na zahradě,kde nemáme elektřinu.
- Stabilní a rychlý vařič.
- bez problému
Tetováno krátce, zátěž bude o dovolené.
- stabilní, lehký
- zcela chybí jakýkoli návod, našla jsem až na internetu
výrobek dobrý, doplnit návod,
Lehký a praktický
- Vše funguje jak má
- Elektrické zapalování funguje dobře a spolehlivě
- Nezměřeno přesně, ale pocitově slabší tepelný výkon
- Zapalování není piezo, ale na baterii (nutnost občasné výměny)
Pozor, vařič je hodně velký. v případě omezeného prostoru v kempingové kuchyňce je třeba vzít v úvahu.
- Regulace
- Piezo zapalování
- Mini
- Výkonný
Výkonný malý vařič, zatim bezvadný.
- velmi příznivá cena
- hezký vzhled
- funkční podstavce pro hrnce Ale: viz minusy
- nic neříkajíci návod, shrnu-li "dávejte si pozor", opakující se varovaní ale o vařiči skoro nic.
- chybí jakékoli údaje o připojení na vnější plynonou láhev, průměry a typy závitů. Není v návodu, ani na Webu jsem nenašel.
- Vrchní a zároveň nosná deska je sice krásná nerezová, ale velmi tenká 0,3 mm. Pokud překročíte povolenou váhu hrnce, deska se zdeformuje a s vařičem je konec, bez šance na opravu.
- regulace plamene je velmi citlivá
- neškodila by termopojistka na zhasnutí plamene
kvalita odpovídá ceně
Jsem naprosto nadšená. Produkt je krásně zabalen v kufříku a lépe se skladuje. Také samotný produkt je bytelný a kvalitní a lehký.
- Malí a skladný, moc spokojen
- Nerezové provedení
- Kvalita
Praktický vařič pod stan. Super vydrž na kartuši. Za víkend mám stálé 2/3 kartuše plné. Kufřík je opravdu bytelný a vařič je v něm jak v peřince. Nehrozí poničení.
- Německá kvalita
- Provedení
Rsonic je skutečně top. Měl jsem nějaký Polský vařič stejného provedení a musel jsem ho po roce vyhodit. Plech slabý a kroutil se. Tady u tohoto vařiče je kvalita o level jinde. Provedení je na vysoké úrovni. Žádný únik plynu,pojistka. Otočíte kolečkem a hned hoří. Rád doporučuji
Reakce obchodu Poctivý Eshop
Děkujeme za 100% doporučení a jsme moc rádi, že Vám produkt vyhovuje. Pěkný den, Jirka
- Skladný
- Dílenské provedení
- Výhřevnost
- Přepravní obal
- Osvědčený vařič / osvědčená značka
vše bylo rychle uvařeno, je malý a šikovný,
- krásně skladný vařič
- jiskřička
- kvalitní materiál a barva
- nepřehřívá se a dá se hned po použití odšroubovat
- velikost 7/16
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »