Nejnovější recenze ze sekce Outdoorové vařiče
- Levný
- Všude k dostání
- Vzhledem ke své ceně, funguje dobře
- "Nožicky" nejdou složit do jedné roviny s ventilem
Z důvodu lepší stability, bych preferoval řešení kde by vařič nebyl na vrcholu kartuše, ale stál by samostatně vedle ní.
- skvlá stabilita nádoby na vařiči
- žádnou jsem zatím nenašel
Zkusil jsem výměník, nejsem si jistý zda není lepší prostý hrnec.
Především kladem je váha, nevýhoda menší stabilita nádoby, vykoupeno váhou.
- splnil má očekávání
VAR 2, jako F1 +++
Kdo pochopí možnosti a princip používání,jiné vařiče přestanou existovat.
měla jsem půjčeno od kamaráda a byla jsem spokojena - skladný, funkční, dobrá cena. Proto si pořizuji vlastní.
- Levný a jednoduchý
Uvidím po delším použivání.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Nem
- Nemohu sehnat plynovou bombu
Než koupíte výrobek pořádně si přečtěte vše o něm.
- Snadné použití, tepelná isolace - obsah se rychleji zahřívá, pomaleji chladne, spotřeba plynu je menší, plamen hořáku je ve větru chráněn.
- Není možné použít jinou nádobu než tu, která je součástí vařiče. Někdy by se to mohlo hodit, vařič by byl universálnější.
- Jednoduché ovládání,spolehlivost tohoto produktu.
za ty peníze dobrý
Koupil jsem co znám,produkt prostě dobrý,nezničitelný.
Mám dobré zkušenosti i s předchozími typy z údobí 1975 - 1980, škoda jen, že se neprodává tak jako dříve i s PB bombou a kempingovém kufru tak jak tomu bylo v minulisti.
V pohodě.... Vaří.
Produkt nefungoval
Reakce obchodu Earplugs
obdrželi jsme Váš produkt, který jste reklamovala, nicméně žádné závady jsme na něm neshledali. Vařič jsme Vám poslali zpátky včetně instruktážního videa, jak jej zprovoznit. Pokud si se zapnutím stále nebudete vědět rady, neváhejte se na nás obrátit.
Tým Earplugs
Pevný, kvalitní
sice trochu hlučnější, ale nevadí.
nelze okamžitě použít po zakoupení , jelikož v produktu není přípojka k plynu.Takže budu muset přiobjednat chybějící díl , škoda vyhozených peněz za dopravu.
Hunčovský Pavel