Nejnovější recenze ze sekce Outdoorové vařiče
Mil-Tec Spirit
Přidáno: 25. prosince 2022
(naposledy upraveno 25. prosince 2022)
Zakoupeno v MILITARYSKLAD.CZ
- dostatečný výkon při malé spotřebě .
- Nej vařič prověřený léty.
- Levnější alternativa pouzdra.
Prověřená kvalita co nezradí, jen po tom klasickém dražším pevnějším pouzdře na zip se mi hodně stýská i přestože ten nový pytlíček je o dost paktičtější. Nemá to ten klasický legendární dizajn. Bez toho kordurového pouzdra s tím emblémem to není úplně ono. Pařily zkrátka k sobě to je jasné.
Já osobně bych teď vařič nabízel v obou pouzdrech dražší set v původním a levnější v novém.
Celková spokojenost bez připomínek
- Ten vydrží všechno.
Jen ten pytlíček se nějak změnil:)
- spokojen
Všechno super moc spokojen
Funguje
- v současné době kdy může kdykoliv dojít k výpadku proudu se jedná velmi dobrý záložní zdroj možnosti přípravy jídla
neznám
Meva Táborák 2137
Přidáno: 8. prosince 2022
(naposledy upraveno 8. prosince 2022)
Zakoupeno v 4camping
- slabý plamen, při zapnutí obou plotýnek nehořelo vůbec, otáčení kolečkem nemělo vliv na velikost plamene.
- Hezký vzhled, jednoduché ovládání, žádné negativní poznatky nemám. Pro naši potřebu nám plně vyhovuje.
- lehký, výkonný, stabilní
Vše v naprostém pořádku:-)
- Vše v pořádku
alternativa v kuchyni
- Skladnost a velký výkon
- piezo zapalovač
- po složení stejně kompaktní jako Var2
- opěrné paprsky pod hrnec by mohly být delší
Vařič jsem pořizoval jako náhradu k Varu 2, protože na Varu se dost špatně vaří ve větším hrnci než malý ešus - prostě si ty nudle při míchání dřív nebo později vyklopíte. Mevatec sice tak tak udrží 2l hrnec s vyměníkem ze sady PrimeTech Pot Set 2,3 l, ale udrží a hlavně je na podložce dostatečně rozkročený, takže míchání čehokoli je bez rizika.
je vyšší než konkurenční stejné velikosti - a proto v něm výrazně lépe hoří oheň. navíc vyhovuje i improvizovaným lihovým vařičům z plechovek od piva
Meva SOLO PLUS
Přidáno: 19. listopadu 2022
(naposledy upraveno 15. prosince 2022)
Zakoupeno v Alza.cz
- Dobry
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »