Nejnovější recenze ze sekce Outdoorové vařiče
- V nelehké době dobrá věc
Mobilita
zatim malo použivany,ale spokojen.
Dle mého očekávání.Skvělá cena.Zatím neodskoušeno v terénu.
- Stabilní
Produkt je nedostatečně popsán.
Při vrácení dlouho čekáte na peníze.
Dobrá značka.
Osvědčený český výrobek s letitou trvanlivostí
- Rychlé a jednoduché použití
- Malý, skladný, vše funguje jak má.
- Vše je v jednom přiloženém pytlíku a lze přidat i kartuše
- Vše drží v jednom kuse i zapálené
- Hlavní nádoba má být z tvrzeného hliníku, ale je z výroby divně poškrábaná a nepůsobí odolněji
- Výkon je spíše podprůměrný, doporučuji porovnat se starým vařičem a uvidíte
- Slušně se připaluje
- Bajonetové uchycení nádoby se špatně uchycuje
Po vyzkoušení doma jsme vzali do Beskyd a s vařičem bylo víc problémů, než s klasickými vařiči. Asi potřebuje extrémnější prostředí, aby se projevilo chránění před větrem. Klasický čínský produkt.
při výpadku el. energie na jednoduchou přípravu jídla dostačující
- Ucho na nošení vařiče i s lahví
- Na plotýnku se vleze i malý hrnek s cca 10cm průměrem
- Ventil ujíždí, je to nebezpečné
- Materiál rychle rezaví
- Ventil by mohl být delší, manipulace je někdy obtížná, když musím strkat ruku tak hluboko pod vařič.
Bohužel nejsem vůbec spokojená. Ventil totiž ujíždí. Nejdříve jsem si myslela, že to je velkým tlakem v láhvi když je plná, ale ujíždí pořád až do vyprázdnění láhve. Zapnu vařič, nastavím nízkou intenzitu a do minuty plamen jak blázen. U vaření ne jen že (samozřejmě) musím pořád být, ale musím se přímo na vařič i koukat, nestačí být v jedné místnosti. Já používám vařič v autě a musím u toho pořád sedět, nemůžu vylézt před auto, kde neslyším, jak plamen začne najednou hlučet. Během vaření půl litru vody musím ventil aspoň třikrát regulovat.
Taky se mi zdá, že materiál velmi rychle rezaví, ale to je detail..
Vše fungovalo, spokojenost. Na PB láhev se závitem!
Nevyhodou je, ze na varic neni nejake pouzdro, nebo aspon obal
- kvalita zpracování
- váha
- výkon
- skladnost
- obal
- Otevírání na kartuš by mělo být opačně. Už při prvním vyjmutí z pouzdra, manželovi málem vařič upadl, protože ho uchopil právě za to otevírání na kartuš. Ještě větší problém je, že hned při prvním otevření (když chcete vložit kartuš), otlačíte si hořákem odklápěcí víko na kartuš. Tomu se nevyhnete. A hned máte z nového vařiče po radosti. Nemile nás to překvapilo, protože u našeho starého vařiče byl otvor na kartuš řešen právě opačně.
- a
Jsem spokojený